Hitta graven – Kändisar på Skogskyrkogården

Har samlat all information i en bok (PDF-fil) Kändisar på Skogskyrkogården som du kan ladda ner inför ditt besök på Skogskyrkogården. Boken finns att köpa för 60 kronor HÄR och innehåller för nuvarande 28 sidor.
Namnen står i alfabetisk ordning samt kvarter för kvarter.
Du får även veta
 vilka som ligger begravda i Minneslunden.
Lite historiska fakta finns med om kyrkogården.
Alla länkar är klickbara.

Kändisar på Skogskyrkogården

 

Jag har placerat min blogg i Stockholmbloggkartan.se!

Tjäna pengar på din hemsida.
Registrera dig GRATIS idag!

6 Replies to “Hitta graven – Kändisar på Skogskyrkogården”

 1. Verkar inte som min första kommentar kom med. Intressant vandring! Har tittat något ute på Haga? (Norra begr.platsen) Där finns Strindberg bl.a. Men skogskyrkogården är din grej, du har fått mig att se den med andra ögon genom dina inlägg.
  Mina egna kändisar, mor, far, bröder och vänner finns där i minneslunden, kan se att de är i gott sällskap.
  Om den första kom in så kan du väl bara radera denna!

  • Jag gjorde en förändring:
   Det blev först ett vanligt inlägg – din kommentar fanns med.
   Sedan flyttade jag innehållet till en ”Sida” o raderade inlägget – då försvann din kommentar.

   Det blir lättare att hitta för den som söker information om Skogskyrkogårdens kändisar.

   Du får oftast veta att XX ligger begravd där – men inte vilket kvarter och gravnummer!

   Skogskyrkogården är stor – ca 100 000 människor är begravda där sedan begynnelsen detta inkluderar Minneslunden (Asklunden).

   • Jo, det vet jag! Samma på Haga! Men det är dina bilder och dina berättelse som är det unika. Har vandrat där mycket men ändå inte sett! Kanske för att det stora skrämmer mig. Resan dit är jobbig, bara trafik och trafik. Är ibland så avundsjuk på de som har sina nära och kära på en mindre kyrkogård som känns annorlunda. Men du har lärt mig och visat mig.
    Tänk om man också fick ta ”hunden med sig in i himlen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*